Ρόιδων Γη

Γιατί να επιλέξουμε βιολογικά;


Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν καθαρή τροφή, είναι πιο θρεπτικά και χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Έχουν υψηλή διατροφική αξία, πλουσιότερα σε βιταμίνες (βιταμίνη C, καροτενοειδή) και μέταλλα (σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο) και γεύση όπως τα τρόφιμα που τρώγαμε από τη γιαγιά στο χωριό, αφού συλλέγονται όταν είναι ώριμα με όλες τις γευστικές αξίες.

Έχουν εγγύηση γνησιότητας, γιατί ελέγχονται και πιστοποιούνται από εγκεκριμένους οργανισμούς, που δίνουν τη σφραγίδα τους μόνο στα γνήσια βιολογικά προϊόντα.

Είναι πάντα φρέσκα, αφού οι ποσότητες είναι περιορισμένες.

Περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά με αποτέλεσμα να προστατεύουν τον οργανισμό από την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.

Aπό την βιολογική καλλιέργεια μας

Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές

100% βιολογικός χυμός ροδιού

Ρόιδων Γη

Η χυμοποίηση

Τα ρόδια μας κατά την είσοδό τους στο εργαστήριο, μετά από αυστηρή διαλογή, πλένονται ώστε να γίνει η χυμοποίηση. Ο χυμός εμφιαλώνεται στα μηχανήματά μας και τοποθετείται στην κατάψυξη εντός 10 λεπτών.

Χρησιμοποιούμε ρόδια αποκλειστικά από τις δικές μας ροδιές, αποφεύγοντας άλλες συνεργασίες. Επίσης η εταιρεία μας δεν προσφέρει τα ρόδια της για νωπή κατανάλωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο χυμός μας να γίνεται από τα καλύτερα ρόδια των δέντρων μας και όχι από 3ης κατηγορίας όπως συνηθίζεται.

Σεβόμενοι τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, την γεύση του και θέλοντας να σας προσφέρουμε ένα αγνό και θρεπτικό προϊόν, δεν χρησιμοποιούμε την παραμικρή θερμική επεξεργασία, ούτε συντηρητικά ή μέσα αραίωσης και χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού.

Η μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης, είναι πιστοποιημένη και ελέγχεται καθημερινά για την ποιότητα των προϊόντων της.

6B3A7865
rdg-certifications

Ρόιδων Γη

Ποιότητα

Ο χυμός χαρακτηρίζεται πάντοτε από την εξαιρετική του γεύση και την άριστη ποιότητα. Βελτιώνουμε διαρκώς την απόδοσή μας στοχεύοντας αποκλειστικά στην ικανοποίηση του καταναλωτή. Έτσι η βιολογική καλλιέργεια των κτημάτων μας συντελεί ώστε ο χυμός μας να διατηρεί την υψηλή διατροφική του αξία χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων.

Tα βιολογικά προϊόντα έχουν υψηλή θρεπτική αξία και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά θωρακίζοντας τον οργανισμό και προστατεύοντάς τον από την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό ΔΗΩ για την βιολογική καλλιέργεια και τον βιολογικό χυμό στα ιδιόκτητα κτήματά μας. Επίσης εφαρμόζουμε σύστημα υγιεινής ασφάλειας τροφίμων με πιστοποίηση ISO 22000:2018 (Haccp) για την παραγωγή, εμφιάλωση και διάθεση του χυμού στο λιανεμπόριο.

Ρόιδων Γη

Φροντίζουμε για το Περιβάλλον

Η εταιρεία μας συμμετέχει ενεργά στο Έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

ρόιδων γη - βιολογικος φυσικος χυμος ροδι
rdg-postgif7

Ρόιδων Γη

Σημεία Πώλησης

Η εταιρεία μας έχει παρουσία σχεδόν πανελλαδικά καθώς συνεργάζεται με τρεις μεγάλες αλυσίδες super market εκ των οποίων η μία είναι βιολογική.

Επίσης θα μας βρείτε σε επιλεγμένα βιολογικά καταστήματα, delicatessen και παραδοσιακά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Η παρουσία μας επεκτείνεται και στην διεθνή αγορά καθώς συνεργαζόμαστε με καταστήματα σε Ελβετία, Ολλανδία και Γερμανία.

Αναζητήστε μας στους καταψύκτες!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Καλογριανά Καρδίτσας, TK 43061


elGreek